Begeleiding rondom operatie

Soms is een operatie bij je dier onvermijdelijk. Uiteraard wil je dat je dier zo spoedig mogelijk hersteld met zo min mogelijk pijn.

Na een operatie is er pijn en een wond die zo snel mogelijk moet genezen. Het lichaam moet hard werken om dit voor elkaar te krijgen, het zelfherstellend vermogen van het dier wordt aangesproken. Met homeopathische middelen kun je dit zelfherstellend vermogen aanspreken en middelen inzetten die bv zorgen dat een dier beter uit zijn narcose komt, ik denk hierbij aan erg zieke of oudere dieren.

Afhankelijk van het soort operatie worden er verschillende middelen ingezet. Een poes of hond die gesteriliseerd moet worden en een buikwond heeft vraagt een andere behandeling(middelen) dan als het gebit moet worden schoongemaakt.

Als klassiek homeopaat kijk je altijd naar het individuele dier en wat deze nodig heeft. Door middel van ruikflesjes onder de neus van het dier te houden is er ook geen extra belasting of stress voor het dier. De homeopathische middelen zorgen ervoor dat het herstelproces sneller gaat.

Dit was de reactie van de dierenarts erop.( zie foto) Ze hebben wel de middelen gegeven en het dier is goed en snel hersteld na de operatie.

GAASBEEKHUYS - M 06 46 44 59 07 - INFO@GAASBEEKHUYS.NL

 

Schrijf je in voor Tops en Tips en ontvang het gratis e-boek