Over mij

Mijn naam is Wilma Gaasbeek, Klassiek Homeopaat voor dieren. 
Getrouwd en moeder van inmiddels drie volwassen kinderen die het huis uit zijn.

 

Honden, katten en paarden hebben altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Mijn droom was altijd een eigen stoeterij. Ik kwam echter tot een andere beroepskeuze(onder andere omdat het gezin waar ik uit kom niets met paarden heeft) Ik belandde in de gezondheidszorg. Vele jaren heb ik hierin gewerkt voornamelijk op intensive care en cardiologie.


Een hond van mij kreeg al jong(5 jr) klachten met lopen en bleek last te hebben van zijn heupen. De dierenarts schreef pijnstillers voor en nog weer iets later een maagbeschermer om de bijwerkingen van de pijnstillers tegen te gaan. De vraag die bij mij opkwam was is dit het nu? Steeds weer een pil erbij en het probleem wordt niet opgelost.Tot iemand tegen mij zei van ben je al eens bij een homeopaat voor dieren geweest? Ik wist niet eens dat deze bestonden! Gezien mijn achtergrond stond ik er ook zeer sceptisch tegenover of dit wel zou werken. Ik wilde het een kans geven en heb een afspraak gemaakt bij een homeopaat.

 

Middelen kreeg ik mee voor mijn hond en ondanks het goede gesprek en uitleg was ik nog steeds wel sceptisch. Ik realiseerde mij ook dat mijn hond niet kon weten of ik hem reguliere medicatie gaf of homeopatische medicatie. Binnen een week had ik een compleet andere hond. Hij was weer veel vrolijker en ging met de dag beter lopen. De pijnstillers zijn zelfs helemaal afgebouwd en hij heeft nog een aantal goede jaren gehad.

 

Mijn nieuwsgierigheid was geprikkeld en ik wilde meer weten over homeopathie. Ik heb toen besloten om de opleiding tot homeopathie voor dieren te gaan doen. De manier waarop er vanuit de homeopathie naar gezondheid en ziekte wordt gekeken voelde als thuiskomen. De puzzelstukjes vielen op hun plek. Het klinkt voor mij allemaal zoveel logischer.

 

Een van mijn doelen is om homeopathie en regulier meer te laten samenwerken.

 

Naast mijn liefde voor mensen en dieren ben ik iemand die van reizen houd. Van jongsaf aan heb ik veel gereisd en zelfs een aantal jaren in het buitenland gewoond. Andere culturen spreken mij aan, deze openen je geest nog meer. Graag lees ik een goed boek, een psychologische thriller vind ik heerlijk. Lekker eten mag ik ook graag doen, buitenshuis of zelf koken. Gezonde voeding en toch lekker eten heeft mijn aandacht. De italiaanse keuken is favoriet.

 

GAASBEEKHUYS - M 06 46 44 59 07 - INFO@GAASBEEKHUYS.NL

 

Schrijf je in voor Tops en Tips en ontvang het gratis e-boek