Over mij

Mijn naam is Wilma Gaasbeek, afgestudeerd als klassiek homeopaat aan het VHCN te Lochem, een erkende school voor klassieke homeopathie voor dieren.

Mijn achtergrond heb ik in de reguliere geneeskunde. Vele jaren heb ik gewerkt in verschillende ziekenhuizen in Nederland, voornamelijk op intensive care en cardiologie.

Mijn hele leven ben ik al een groot dierliefhebber. Honden, katten en paarden hebben altijd een rol gespeeld in mijn leven.

Door een van mijn honden ben ik in aanraking gekomen met de klassieke homeopathie. Deze hond had veel last van zijn heupen, dankzij de klassieke homeopathie hebben we het proces van artrose niet weg kunnen nemen maar wel kunnen vertragen. Mijn hond werd weer vrolijk en speels en ging veel beter lopen. We hebben de reguliere pijnstilling helemaal af kunnen bouwen. Hij heeft nog een aantal fijne jaren gehad. Dit heeft mij doen besluiten om meer te weten te komen over homeopathie en de studie te beginnen. Vanaf het begin had ik het gevoel van thuiskomen en vond ik de holistische manier van kijken naar gezondheid en ziekte zeer interessant. Zo interessant dat ik hier mijn werk van heb gemaakt.

GAASBEEKHUYS - M 06 46 44 59 07 - INFO@GAASBEEKHUYS.NL